Wintercompetitie jeugd

Wijzigingen met vorig jaar:

  • alle wedstrijden zullen op voorhand gepland worden in het begin van het seizoen. Kan men niet spelen zal er gevraagd worden om onmiddellijk aan te vragen dit te verplaatsen.
  • reeksen Groen en de open reeksen (gele bal) worden georganiseerd

Formule:

Iedereen speelt tegen iedereen van dezelfde reeks. Op het einde van het winterseizoen wordt er dan een klassement opgemaakt. In reeksen van 7 of meer spelers, zullen de eerste vier spelers op de finaledag (medio maart) een halve finale en daarna nog een finale moeten spelen. In de halve finale spelen de nummers 1 en 4 en de nummers 2 en 3 tegen elkaar. Bij te weinig aantal deelnemers vallen de halve finales weg en zullen de eerste 2 van elk reeks een finale spelen.  Het speelschema van de finaledag wordt later bekend gemaakt. Spelers die niet aanwezig kunnen zijn op de finaledag, zullen door de eerstvolgende in het klassement worden vervangen.

Finaledag: wordt medegedeeld in de eerste weken van oktober

Wanneer wordt er gespeeld:

De wedstrijden zullen gepland worden op

  • op zondagnamiddag tussen 12u30 en 19u30,
  • op zaterdag 18u30 of 19u30,
  • op maandag 16u30 of 17u30
  • donderdag 16u30.
  • Ook in de herfst- en kerst- en krokusvakantie zullen er wedstrijden gepland worden afhankelijk van jullie beschikbaarheid.

Wees eerlijk voor uzelf en naar andere kandidaten toe. Nooit kunnen spelen op zondag is niet haalbaar, de kans om tot een gemeenschappelijk speelmoment te komen is dan minimaal.

Reglement:

  • Hoe speel je de wedstrijd ? De wedstrijd neemt maximaal 60 minuten in beslag, waarin je maximaal 13 spelletjes speelt. Is de stand 6-6, dan wordt er een tie-break gespeeld tot 5. De eerste speler die 5 behaalt met een verschil van 2 punten is gewonnen. Indien de stand 4-4 is, wordt een stressbal gespeeld. Is er na het spelen van de 13 spelletjes nog tijd over, dan mag er vrij gespeeld worden. Is de wedstrijd na 1 uur spelen nog niet beëindigd, dan stopt men op het uur en wordt de uitslag behouden.
  • TIJDENS DE WEDSTRIJDEN WORDEN ENKEL MAAR DE SPELERS OP HET TERREIN TOEGELATEN! De ouders die willen kijken, moeten dit doen vanuit de kijkruimte.

Soort bal:

Voor het seizoen 2021 – 2022 worden volgende reeksen ingericht

Reeks 1: maxiball

Reeks 2: maxiball

Reeks 3: groen bal

Elke speler moet zelf 4 ballen bij zich hebben.

Deelname prijs:

De deelname prijs bedraagt 30€. Nadat de reeksen gekend zijn, zal iedereen een uitnodiging tot betaling krijgen. Bij het niet tijdig betalen, worden de kandidaten geschrapt uit de reeksen. Pas na betaling, kunnen de wedstrijden van start gaan.

Hoe deelnemen?

Inschrijvingsformulier